Seleccioni el seu idioma

Block
Search Engine Optimization
Pay Per Click
Social Media Marketing
Remárketing y compra programática

El remàrketing és un sistema que permet crear anuncis personalitzats per als usuaris que, prèviament, han visitat una pàgina web. S'acostuma a associar a campanyes de SEM (Google Ads), així com a les de compra programàtica i a les d'e-mail màrketing, entre d'altres.

Els mitjans digitals (diaris, per exemple) tenen unes posicions dins les seves pàgines web que lloguen per a fer publicitat. Com que és complicat gestionar-les, s'ha creat un sistema de subhasta automàtic en temps real. D'això se'n diu compra programàtica.

Creem campanyes amb un pressupost determinat, que et garanteix aparèixer x vegades en els diaris i altres mitjans que escollim (és possible segmentar-ho i decidir en quins volem publicitar-nos, i així no aparèixer en aquells casos en què no ens interessa. Per exemple, si venem un producte a nivell estatal no ens fa falta aparèixer al NY Times).

La diferència bàsica entre Google Ads i les plataformes de compra programàtica és que a les primeres pagues per cada vegada que cliquen al teu anunci (PPC, o Pay Per Click), i a les segones pagues per cada 1000 vegades que hi apareixes (CPM, o Cost Per Mil).

És per això que és una bona manera d'entrar al mercat apareixent en mitjans en què Google no entra. No obstant, són sistemes complementaris, ja que fem servir el retargeting para afegir un codi a les campanyes d'e-mail màrketing, així si els usuaris entren al web des de l'anunci que s'ha creat, o bé obren el correu electrònic que han rebut, podem entendre que han demostrat tenir un interès en el producte o servei que oferim, i ens permet fer-los arribar més informació.

Vols augmentar la teva conversió fins un 53%? Som al teu costat per fer-ho possible.